POJAT 2008 

"Be as good as you can be"

Pojat 2008 pyrkivät aina toimimaan tuon koripalloliiton strategian mukaisesti. Meille kaikki ovat tervetulleita omana itsenään, ja erilaiset yksilöt muodostavat yhdessä tämän mainion koripalloperheen.

Joukkue pelaa yhteistyössä 2009 poikien kanssa eteläistä MU16 2-divisioonaa, ja muutama poika on 2007 poikien apuna MU17 valtakunnallisessa 1-divisioonassa. Pyrimme siihen, että jokaiselle pelaajille löytyy taitojen, kokemuksen ja halujen mukainen ohjelma, joka yhdistää harjoituksia ja otteluita oikealla tasolla.

Erilaiset turnaukset täydentävät kausikalenteria, eivätkä pelkästään lisä-otteluiden takia. Nämä matkat ovat hauskoja elämyksiä pelaajille ja muovaavat tätä koripalloperhettä edelleen tiiviimmäksi.

Vastuuvalmentajanamme toimii Kalle Räsänen, fysiikkavalmentajana Siiri Himberg, apuvalmentajina Matias Lehtinen, Toni Honka ja Janne Uotila.

Joukkueenjohtajamme on Jyrki Putus, Jyrkin puoleen voit kääntyä sivulta löytyvän lomakkeen kautta. Jos olet kiinnostunut koripalloharrastuksen aloittamisesta tai sinulla kysymyksiä joukkueesta tai koripallosta, ota rohkeasti yhteyttä!

PÄÄVALMENTAJA: Kalle Räsänen

JOUKKUEENJOHTAJA: Jyrki Putus

Aloita koris pojat 2008 joukkueessa. Täytä alla oleva lomake, olemme sinuun pian yhteydessä ja kerromme lisää.