JUNIORIT

Hyvinkään Ponteva tarjoaa hyvät mahdollisuudet junioreille urheilla omaan motivaatiotasoon sopivalla tavalla. Hyvinkään Pontevasta löytyvät juniorityökalut niin kilpaurheiluun kuin harrastamiseenkin.

Ikäluokkajoukkueiden välinen yhteistyö on osa junioreiden harjoituskokonaisuutta. Tämä luo mahdollisuuden sille, että jokainen pelaaja saa itselleen soveltuvan harjoitusympäristön kehittämään omaa tasoa ja omia taitoja. 

Juniorikoripallossa on otettu huomioon koripalloilua tukevaa fysiikkaharjoittelua, joka on tärkeässä roolissa lajissa ja urheilussa kehittymisen kannalta. Hyvä fysiikka pitää myös huolen siitä, että loukkaantumisen riskit urheilussa pienenevät. Fysiikkaharjoittelussa pyritään ottamaan huomioon yksilön kehitys ja yksilön tarpeet.

Hyvinkään Ponteva kannustaa junioripelaajia tavoittelemaan omia unelmiaan koripalloilijoina. Seuravalmennus tukee niin joukkueen kuin yksilönkin kehittymistä. Tutustu Pontevan juniorijoukkueisiin ja tule mukaan harrastamaan huippulajia. Voit ilmoittautua mukaan alla olevan lomakkeen kautta tai joukkueiden omien sivujen kautta. 


ILMOITTAUDU MUKAAN