HYVINKÄÄN PONTEVAN

POIKAJOUKKUEET

Hyvinkään Ponteva tarjoaa hyvät mahdollisuudet poikajunioreille urheilla omaan motivaatiotasoon sopivalla tavalla. Hyvinkään Pontevasta löytyvät juniorityökalut niin kilpaurheiluun kuin kevyempään harrastamiseenkin.

Ikäluokkajoukkueiden välinen yhteistyö ja pelaajien liikkuminen eri joukkueiden välillä on jouhevaa ja opettavaista. Tämä on tapa varmistaa se, että jokainen pelaaja saa itselleen soveltuvan harjoitusympäristön kehittämään omaa tasoa ja omia taitoja. Omien rajojen hakeminen ja oikeanlainen harjoitusympäristö takaa hyvät lähtökohdat lajissa kehittymistä varten.

Juniorikoripallossa on otettu huomioon koripalloilua tukevaa fysiikkaharjoittelua, joka on tärkeässä roolissa lajissa ja urheilussa kehittymisen kannalta. Hyvä fysiikka pitää myös huolen siitä, että loukkaantumisen riskit urheilussa pienenevät. Fysiikkaharjoittelussa pyritään ottamaan huomioon yksilön kehitys ja yksilön tarpeet.

Hyvinkään Ponteva kannustaa junioripelaajia tavoittelemaan omia rajojaan koripalloilijoina. Seuravalmennus tukee yksilöiden kehittymistä ja kunkin pelaajan harjoitusympäristö rakennetaan henkilökohtaisen tarpeen, motivaation ja taitotason perusteella sopivaksi. Tutustu Pontevan poikajoukkueisiin ja tule mukaan harrastamaan huippulajia. Voit ilmoittautua mukaan alla olevan lomakkeen kautta tai joukkueiden omien sivujen kautta.


ILMOITTAUDU MUKAAN