POJAT 2011-2012

Olemme innokas ja eloisa joukkue, jossa jokainen pelaaja pääsee kehittymään!

Joukkueessa treenaa pääosin vuosina 2011 ja 2012 syntyneitä pelaajia. Pelaajia on joukossamme reilu kolmekymmentä. Pelaamme kolmea eri aluesarjaa, joten jokaiselle löytyy sopivia pelejä.

Joukkueen valmennustiimi pitää huolen siitä, että jokaisen vahvuuksia tuetaan ja mahdollistetaan kehittyminen kunkin omista lähtökohdista. Joukkue treenaa paitsi tärkeitä lajitaitoja, myös joukkueena toimimista ja kaverin tsemppaamista. Tässä ryhmässä pyritään menemään aina seuraavaan tilanteeseen parhaalla tavalla riippumatta siitä, miten edellinen päättyi. Emme keskity siis tuloksiin, vaan kehittymiseen ja oman suorituksen parantamiseen.

Vanhempien rooli joukkueen taustavoimina on merkittävä: ilman aktiivisia vanhempia joukkue ei pystyisi toimimaan. Peleissä tarvitaan toimitsijoita ja buffetin pitäjiä, turnausmatkat edellyttävät riittävää määrää huoltajia ja lisäksi joukkue hoitaa muiden juniorijoukkueiden tavoin Martinhallin valvontavuoroja muutamana viikonloppuna vuodessa. Apuvalmentajat ovat myös aina tervetulleita harjoituksiin auttamaan ison ryhmän ohjaamisessa!

Joukkueella on kolmet harjoitukset viikossa (maanantaina, tiistaina ja perjantaina) Hyvinkään eri kouluilla. Pelit ovat pääasiassa viikonloppuisin.

PÄÄVALMENTAJA: Matias Lehtinen

JOUKKUEENJOHTAJA: Riikka Leikola ja Tiina Damoiseaux

Aloita koris pojat 2011-2012 joukkueessa. Täytä alla oleva lomake, olemme sinuun pian yhteydessä ja kerromme lisää.