HYVINKÄÄN PONTEVAN

AIKUIS- JA HARRASTE

Hyvinkään Ponteva tarjoaa hyvät mahdollisuudet aikuis- ja harrastekoripallolle. Pontevassa pääsee ihan vaan höntsäilemaan tai sitten pelaamaan aikuiskoripalloa sarjatasolla.

MIESTEN II JOUKKUE

Pontevan kakkosjoukkue "Possujengi" pelaa eteläisen alueen II-divisioonaa. Korispiireissä "sarjojen sarjana" tunnettu II-divisioona vilisee entisiä liiga- ja divaripelaajia, joka tekee sarjasta varsin tasokkaan ja sarjan kärkijoukkueet kärkkyvät vuosittain paikkaa miesten 1B-divisioonassa. 

MIESTEN KUNTO

Joukkueessa pelaa joukko eri ikäisiä miehiä. PitkäKolmonen pelaa eteläisen alueen 6. divisioonaa, mutta peleihin ei ole pakko osallistua vaan voi vain käydä treeneissä. Joukkue toimii ilman valmentajaa, joten koripallon perusasioiden tietämyksestä on apua. Motto: kuntoilu ja hikoilu edellä.

NAISTEN II JOUKKUE

Joukkue pelaa eteläisen alueen 3. divisioonaa.

Motto: pidetään hauskaa ja nautitaan koripallosta, oli lopputulos mikä tahansa! Joukkueen valmennus vastuu on jaettu Sara ja Salla Salosen ja Salla Lahnaviikin kesken.

NAISTEN III JOUKKUE

Pontevan Tahto pelaa eteläisen alueen 5. divisioonaa. 

NAISTEN KUNTO

Pontevan Into.

AIKUISHARRASTE

Harrastajia on mies- sekä naispalloilijoita ja ikähaarukka on nuorista aikuisista, ei ihan niin nuoriin aikuisiin. Koristaustaa voi olla juniorivuosilta, toiset ovat istuneet kentän laidalla korisäidin tai -isän roolissa, ja osa on löytänyt ryhmään mukaan kaverin vinkkaamana tai ihan vaan mielenkiinnosta. 

AIKUISTEN AAMUTREENIT PERJANTAISIN

AIkuisten aamutreenit perjantaisin klo 6.45-7.45. Aamutreenit antavat hyvän "potkun"päivään. Aamutreenit soveltuvat kaikille koripallosta kiinnostuneille. Treenien jälkeen nautitaan yhteinen aamupala. Aamutreenien hinta 50€ / kk.  Aamutreeneistä vastaa Kalle Räsänen.

Mikäli haluat tulla aikuiskoripalloon mukaan, laita meille viestiä alla olevan lomakkeen kautta. Kerro meille mistä ryhmästä olet kiinnostunut. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.